HAVALI YAĞ TRANSFER POMPALARI

img

HAVALI YAĞ TRANSFER POMPALARI

Hava ile çalışan pompalar, bir güç kaynağının bulunmadığı veya mevcut bir hava hattının zaten kurulu olduğu yerlerde yaygın bir pompalama seçeneğidir. Garaj, atölyeler ve üretim tesislerinde genellikle bir hava hattı bulunuyor, bu da hava ile çalışan yağ pompalarını böyle ortamlarda basit ve uygun maliyetli bir seçenek haline getiriyor. Merkezi  dökme yağ ve varilden yağ aktarımı için  hava ile çalışan yağ transfer pompaları;  hortum makaraları veya duvar montajı  için 1:1, 3: 1 ve 5: 1'de sıkıştırma oranları ile çalışan dakikada min. , 20 lt max. 60 lt verimle transfer sağlayabilen modeller mevcuttur. Bu hava yağ pompaları tek başlarına veya bir tabanca , sayaç, hortum ve makara ile komple bir yağ transfer  tertibatının parçası olarak sunulabilir.

Petrol ve diğer petrol bazlı sıvıların aktarılması hiç bu kadar kolay olmamıştı. Pressol ve Odaksan marka ürünler ile ,  bir pompadan daha fazlasını sunuyor, eksiksiz bir çözüm yaratıyoruz. Hava ile çalışan yağlama sistemleri  ve transfer pompaları  size eksiksiz bir verim için talebiniz doğrultusunda aksesuarları birlikte projelendirilebilir. Tüm hava ile çalışan pompalarımız ve sistemlerimiz sektör lideri 105  yıllık marka  PRESSOL  ve ODAKSAN garantisi ile desteklenmektedir.

Hangi pompaya ihtiyacınız olduğuna emin değil misiniz? Bizi arayın ve seçiminize  yardımcı olalım.

DİĞER BLOG YAZILARI

img
Yağlama Hakkında Kısa Bilgiler
14.08.2023
Gres ve hidrolik yağlama neden önemlidir, nasıl uygulanır ?
DEVAMI
0
img
Kaşıkla Gres Pompası Doldurmaya Son verin !
14.08.2023
Artık el gres pompalarınızı pratik, hızlı, temiz ve güvenli bir şekilde doldurabilirsiniz ...
DEVAMI
0
img
PRESSOL YENI NESIL EL GRES TABANCALARI, GRES POMPALARI
20.02.2023
Profosyonel Ağır Hizmet El Gres Pompaları , Ergonomik tutamak, kaymaz, mükemmel güç aktarımı ve tutuşu, T-grip, optimize edilmiş kavrama ve optimize edilmiş basınç
DEVAMI
0
img
İKİNCİL MUHAFAZA VE KORUMA KAPLARI NEDİR?
2.03.2022
İkincil Muhafaza ve Koruma Kapları (Secondary Containments Pallets ) işletmenizde bir döküntü ve sızıntı durumunda oluşabilecek çevre kirliliğini, ürün kaybını engelleyerek güvenli çalışma ortamı sağlar. Aynı zamanda kayıpları önler
DEVAMI
12
img
PRESSOL HAVALI GRES POMPALARI İLE % 99 GRES AKTARIMI
9.08.2021
Gres kaplarınızda yağlarınız artık ziyan olmayacak . Özel tasarım alt vakum aparatı ve mükemmel sıyırma yeteneği planet ile benzersiz bir mühendislik.
DEVAMI
65
img
TAŞINDIK
1.05.2021
Sizlere daha güçlü çözüm ortağı olmak için taşındık. Aktürk Sanayi Dünyası No: 6 /B1-B2 Kurtkoy- Pendik - İSTANBUL
DEVAMI
47